AMY LEE Going To California

Går til California (Led Zeppelin)

Tilbrakte dagene mine med en kvinne som var uvennlig Røykte tingene mine og drakk all vinen Bestemte meg for å starte en ny reise. Gikk til California med vondt i hjertet. Noen fortalte meg at det var en jente der ute hår Tok sjansen mine på et stort jetfly La dem aldri fortelle deg at de er like Havet var rødt og himmelen var grått Lurte på hvordan morgendagen noen gang kunne følge i dag Fjellene og kløftene begynte å skjelve og riste Da barna av solen begynte å våkne Ser ut som at Guds vrede fikk et slag i nesen, og det begynte å strømme. Jeg tror jeg kan synke. Kast meg en linje hvis jeg når den i tide, jeg møter deg der oppe hvor stien Løper rett og høyt For å finne en dronning uten konge De sier hun spiller gitar og gråter og synger la la la la Kjør en hvit hoppe i daggryets fotspor Prøver å finne en kvinne som aldri, aldri, aldri er født Stående på en høyde i mitt drømmefjell Å fortelle meg selv at det ikke er så vanskelig, hardt, hardt som jeg virker ikke

AMY LEE skal til California-relaterte innlegg

Legg til spillelistene mine

Ingen konto ennå? Registrere

Cindy Mart
Forfatter: Cindy Mart